maanantai 7. lokakuuta 2013

varjottomuus - päivitetty 22.9.2015


22.9.2015. Olen piilottanut blogin kaikki tekstit näkyvistä, koska en halua pitää tänne kirjoittamiani asioita enää julkisesti esillä. Ajatus kirjoitusteni julkaisemisesta uudessa ympäristössä on kuitenkin viipynyt mielessäni ja alkanut viime aikoina kiehtoa uudelleen, joten aion katsoa, millaisia tuulia uuden blogin avaaminen nyt kuljettaisi mieleni ylle. Uusi osoite tulee löytymään saman käyttäjätunnuksen alta todennäköisesti lähiviikkojen kuluessa - tarkkaa ajankohtaa en edelleenkään halua luvata - joskin blogi tullee aluksi päivittymään ennen kaikkea hieman vanhemmilla teksteillä. Sen jälkeen haluan poistaa tämän blogin netistä kokonaan mahdollisimman pian, joten jos täällä on yhä käynyt kiinnostuneita odottelemassa tietoa asian suhteen, painakaa tämä mieleenne nyt. Vaikka aikaa on kulunut, tunsin niin monien kyselyiden jälkeen sisälläni pienen velvollisuuden tulla jättämään tänne edes lyhyeksi aikaa tiedon siitä, että aion taas kirjoittaa pian. Minuun saa aina yhteyttä sähköpostitse varislapsi[at]savikettu.org.

Koska tämä blogi kuihtui ikään kuin luonnostaan ja ilman varsinaista päätöstä, en tullut koskaan kirjoittaneeksi mitään hyvästelytekstiä enkä sitä näe enää mielekkääksi. Siksi vielä koruton mutta sitäkin painokkaampi kiitos täällä jaetuista vuosista; olen saanut jokaiselta lukijalta niin paljon, että tuskin löytäisinkään sille sanoja. Ehkä tiemme vielä kohtaavat jossain muualla, jonain toisena hetkenä.

- varis


43 kommenttia:

 1. Mulla on yleensä niin kovasti sanottavaa blogeihin, mutta sun tekstejä lukiessa sanat loppuu. Sä olet niin taitava kirjoittamaan, että melkein huijaat mutkin uskomaan ettei sulla ole enää toivoa. Joten en yhtään ihmettele, jos oot itsekin uponnut siihen valheeseen.

  "...silti sisältä niin rikki, etten usko minua enää voitavan tämän maailman keinoin korjata." Mun on pakko tähän sanoa, että mä käytän keinoja, jotka ei ookaan tästä maailmasta. Mä rukoilen sun puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin täällä... Voimia sulle milla!

   Poista
  2. en tiedä mitä sanoa, mutta kiitän teitä molempia ainakin koko sydämestäni. sillä minulle todella merkitsee paljon, että olette ajatelleet minua, vaikken siltä aina osaa vaikuttaakaan.

   Poista
 2. Ehkä susta ei jää varjoa, koska sä et heijasta valoa. Mutta mä luulen että meitä on niinkuin planeettoja ja tähtiä, toiset heijastaa valoa ja luo varjoja, toiset meistä hohtaa ja hehkuu valoa. Kyllä sä vielä huomaat sen että sun varjottomuus ei johdu siitä että sä olet läpinäkyvä, vaan sen takia että sä loistat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta ei ole varmaan koskaan sanottu mitään näin kaunista.

   Poista
 3. toivon niin että antaisit auttaa, saisin tietää ja kuunnella, yrittää ymmärtää - niin kuin ennen.
  muista että voit edelleen soittaa vaikka keskellä yötä ja tulisin, jos pyytäisit. kumpa pyytäisit, tai edes vastaisit.
  muista että mä en koskaan ole jättänyt sua ja kävellyt pois, mä yritin (ja yritän yhä edelleen enkä luovuta) pitää susta kiinni - niinkuin joskus luvattiin.

  VastaaPoista
 4. Milla, mäkin haluaisin jutella sun kanssa. Ota yhteyttä ihan milloin haluat. Olet tärkeä <3

  VastaaPoista
 5. Ja säälipisteitä ropisee ;)

  VastaaPoista
 6. Olet niin taitava kirjoittamaan! Voimia! Kaikki on mahdollista. Aina.

  Ps. Heitin sulle pienen haasteen: http://elaman-palasia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Oot taitava kirjottaja, jään lukijakaartiin:)

  VastaaPoista
 8. tietääks sun vanhemmat tästä blogista? jos voisit näyttää tätä esim niille tai hoitohenkilökunnalle, oisko siitä apua?

  VastaaPoista
 9. On pakko sanoa, että noi hemmetin pitkät "kuvat" häiritsee kovasti. Menee puol ikuisuuta että pääsee itse asiaan:/

  VastaaPoista
 10. voisitko harkita joskus kirjoittavasi selkokielisen postauksen siitä, mitä sun päiviin kuuluu? :) tai mistä vaan!

  VastaaPoista
 11. Mitä sulle kuuluu? Toivottavasti olet kunnossa. Olisi kiva lukea taas sun kirjoituksia. :)

  VastaaPoista
 12. hyvää joulua sulle milla! kirjoittaisitpa taas kuulumisistasi...

  VastaaPoista
 13. Ootko lopettanu blogin pitämisen? Ärsyttää tulla joka toinen päivä kattoo joko siellä jotain olis... :(

  VastaaPoista
 14. Sun täytyy käydä kamppailu itsesi kanssa ja voittaa se. Luulen, et nimenomaan omasta menneisyydestä voit löytää sen voimavaran millä voitat taistelun. Tsemppiä!

  -Caespe

  VastaaPoista
 15. RIP?

  Osanotot omaisille.

  VastaaPoista
 16. R.I.P  Ainakin tälle blogille ja Milla:herää saatanan dille tajuamaan!

  VastaaPoista
 17. Mitä sä Milla luulet tällä kaikella saavuttavasi?
  Luin tulitikkutytön blogista miten vittumaisesti oot häntä kohdellut ja kohtelet edelleen?
  Mikä vitun huomiohuora sä luulet olevasi? Kaveri alkaa seurustella nii sä vetäydyt etkä raukkamaiseen tapaas edes vastaa yhteydenottoihin!
  Tuommonen raukkis ei ansaitse yhtään ystävää kun ei osaa heitä edes arvostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei helvetti mikä kommentti... luuletko auttavasi Millaa tai ketään muutakaan näillä sanoillasi? Miten sydämetön ihminen sä olet? Ei tässä kukaan hae syyllisiä mihinkään. Janinan ja Millan välit ei kuulu kenellekään muulle. Jättäkää heidät jo rauhaan.

   Poista
  2. Kiitos Reetta.
   Ja anonyymi, kun et kuitenkaan asiasta oikeasti mitään tiedä, niin parempi pitää vaan se suu supussa :)

   Poista
 18. Milla. Huomaat varmaan että aika moni täällä on ollut huolissaan susta? Kehottaisin antamaan edes jonkinlaisen elonmerkin itsestäsi...

  VastaaPoista
 19. FB:ssä näyttää porskuttavan ja hyvin menee! Lukekaa sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten muka olette löytäneet hänet fb.stä kun ei Milla ole kertonut kokonimeään? Onko hän tosissaan päivittänyt facebookkiaan?

   Ihana kuulla, jos hän siin elossa !

   Poista
 20. HALOO? Elossa oot joten postaa jo ja lopeta huomionkerjäys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä huomionkerjäyksestä syyttäminen nostaa postaamiskynnystä aina vaan entisestään...

   Poista
 21. Meinaatko enää ollenkaan kirjoittaa tänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei. mitä suurimmalla todennäköisyydellä en tule enää julkaisemaan tekstejä täällä, mutta aloin kesän aikana ajatella, että tekisin uuden blogin, jonne voisin lisätä joitakin kirjoituksiani. näin avoimesti en kuitenkaan aio elämästäni kertoa ja olen ylipäätään liian kypsynyt tällaiseen raportointiin lähteäkseni siihen enää itse mukaan. lisäksi minusta tuntuu, että yksityisyyteni on levinnyt täällä sen verran käsiin, että luultavasti laitan linkin uuteen osoitteeseen vain joksikin aikaa tänne ja piilotan tämän blogin sitten kokonaan näkyvistä.

   Poista
 22. Milloin teet uuden blogin? :)

  VastaaPoista
 23. meinaaksä tehä sitä uutta blogii?? poista tää jos et koska kurja tulla aina tarkastaan jos se on turhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minun olisi varmaan alunperin pitänyt ehdottaa, että jos tulet(te) vaikka parin kuukauden päästä katsomaan. nyt kun kirjoitukset on taas tältä erää ohi, voi ehkä ollakin aikaa ja energiaa, mutta syksy pitää aina niin kiireisenä. sanon nyt vielä, että olin ajatellut julkaista uudessa blogissa kaikkea niin sanotusti omaksi iloksi kirjoittelemaani, mitään tämän blogin kaltaista itsetarkoituksellista raportointia siitä ei siis tule. en tahtoisi, että kukaan pettyy, jos uutta blogia on jo niin odoteltu!

   Poista
 24. No ei sitä kyllä ole odotettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti olet yksi ja sama ihminen joka aina kommentoit pahansuopia kommentteja tähän blogiin. En ymmärrä miksi haluat satuttaa toista jo valmiiksi kärsivää ihmistä noin kovasti. Se ei tee parempaa oloa kenellekään, ei edes sinulle (ellet sitten ole itse todella sairas). Olet todella ilkeä ihminen ja toimit hyvin asiattomasti. Toivon sinulle kuitenkin kaikkea hyvää,anonyymi.

   Poista
 25. Kirjoitat niin kauniisti kipeistä asioista, että menen aivan sanattomaksi. Olen tuijottanut tätäkin kommenttikenttää todella kauan vailla sanoja, vain sata ajatusta mielessäni. Enkä osaa vieläkään sanoa muuta kuin kiitos. Kiitos sanoistasi. Ja voimia <3

  VastaaPoista
 26. Meinaatko enää kirjoittaa?

  VastaaPoista

kiitos ♥